30 napra rács mögé került: mindent tagad az afgán erőszakoló

Dátum:

Budapest — Döntött a bíróság: elrendelték a letartóztatását a nemi erőszakkal gyanúsított afgán férfinak.

S. B. A. rendőrök gyűrűjében, tolmácsa és védője társaságában érkezett vasárnap reggel a Fővárosi Törvényszékre. Még az érkezésekor kíváncsian pillantott a kamerákra, a döntés után azonban már leszegett fejjel sietett ki a bíróság épületéből egyenesen a rabszállítóhoz. Lapunk úgy tudja, a férfi tagadja, hogy megerőszakolta volna a sértett nőt.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a gyanú szerint a férfi szeptember 9-én hajnalban egy budapesti gyorsétterem mosdójában megerőszakolt egy nőt, illetve korábban kétszer is szeméremsértést követett el. A nemi erőszak után a támadó azonnal elmenekült a helyszínről, ezért nemzeti elfogatóparancsot adtak ki ellene. A támadás másnapján egykori kollégái szűkszavúan nyilatkoztak róla lapunknak:

– Nem nagyon ismertük őt, pár napja dolgozott itt, amikor az egész történt. Nem is tudtam, hogy hívják. Mindig csak az „új fiúként” emlegettük. Leginkább az éjszakai melókat szerette vinni.

Még egy külön nyomozócsoportot is létrehoztak, és 1 millió forintos nyomravezetői díjat is kitűztek az ügyben. Végül két nappal az erőszak után Ausztriában egy vonaton tartóztatták le. Közel két hónapig tartott a huzavona, végül Hegyeshalomnál adták át a férfit az osztrák zsaruk magyar kollégáiknak. A férfi oltalmazott státuszban élt az országban.

– Harminc napra rendelte a bíróság ügyfelem előzetes letartóztatását, amit ő nem vett tudomásul. Fellebbezést nyújtott be a döntés ellen – magyarázta röviden a férfi kirendelt ügyvédje.

Forrás: Blikk.hu

Fotó:Pozsonyi Zita

Megosztás:

Weblap4u weboldal karbantartás

Népszerű

További hasonló
Related

Itt a legújabb NAV-lista: ők trükköznek az alkalmazottak bejelentésével

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) honlapján rendszeresen közzéteszi...

OTP: A legújabb, néhány napja keringő átverés e-mail útján terjed..

Nem először, és bizonyára nem is utoljára szemelték ki...

Megtalálták a dunai hajóbaleset negyedik áldozatának holttestét

Megtalálták a Verőcénél történt hajóbaleset negyedik áldozatának holttestét –...

Mészárlás a Római-parton

A Fővárosi Önkormányzat tájépítészeti osztályvezetője szerint az érintett fák...
Megszakítás