Home Főhírek Belföldi hírek 3 napja ismét elindul a főváros legcsillogóbb járata, a Fényvillamos, amely már...

3 napja ismét elindul a főváros legcsillogóbb járata, a Fényvillamos, amely már most nagy rajongásnak örvend Budapesten. Oszd meg!

Fotó: Polyák Attila / WLB

Már hagyománnyá vált, hogy adventkor különleges díszítést, dekorációt és fényfüzéreket kapnakegyes villamosok. Útjukat 3500 méternyi füzért, 39 200 hideg fehér és kék LED világítja meg, és az utasteret is feldíszítik.

Fotó: Polyák Attila / WLB

Idén fényfüzérekbe borulnak szokás szerint a 2-es villamos vonalán járó szerelvények, illetve kívül a 19-es, 14M, 42-50-es, 69-es villamosok is.

A fényvillamos normál díjszabás mellett közlekedik, a 2-es villamos – melynek menetrendje itt található – ma estétől, 18:35-től indul a Jászai Mari tértől, és ezen a napon óránként szállhatunk majd fel rá.

ADVENTI FÉNYVILLAMOS 2018
Fotó: Polyák Attila / WLB
Fotó: Hartyányi Norbert / We Love Budapest
Fotó: Hartyányi Norbert / We Love Budapest

Forrás: welovebudapest

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version