Fotó: Northfoto

2 nap alatt 2 kilót fogyhatsz és a beleidet is kipucolhatod! Fotó: Northfoto

Nemcsak zsírégető, hanem nagyon finom is.

Szereted a kivit? Akkor két legyet üthetsz egy csapásra! Ennek a smaragdszínű gyümölcsnek a hatását lehetetlen nem észrevenni, különösen akkor, ha minden nap és éhgyomorra fogyasztod.

A kivis diéta segítségével szervezetünk nagyon gyorsan megtisztul, miközben felesleges zsírt éget el, anélkül, hogy az izomzatunk ezt megsínylené és persze erősíti, feltölti a testet a hosszú tél utáni immunhiányos időszakban vitaminokkal. Ez hát a kivi!

images 2

USU Extension – Utah State University

A kivi rengeteg természetes karnitint tartalmaz, ami egy növényi eredetű zsírégető hatású aminosav-származék. A kivi ezenkívül gazdag C-vitaminban, rostokban, flavonoidokban és antioxidánsokban is. Mindemellett pedig kevés kalóriát tartalmaz! A kivi fogyasztása tehát azért ideális a diétás napokon, mert eme gyümölcs rostjai kiválóan segítik az étvágy kontrollálását.

Amennyiben nem szenvedsz gyomorfekélytől vagy gyomorhuruttól, akkor érdemes éhgyomorra egy kivit elfogyasztani. Egyesek még a héját is megeszik, mert az is rengeteg rostot és hasznos tápanyagot tartalmaz. Héjastól enni tehát egészséges, bár én magam fogyasztás előtt inkább megtisztítom a kivit. Viszont a kivi így is, úgy is nagyszerű reggeli, ami feltölti a testet energiával, és felrázza a testet, hatása egész nap érezhető.

A kivi azért is hasznos a szervezet számára, mert

béltisztító hatású, és a benne található vitaminok segítségével elkerülhető a túlzott tápanyagbevitel.

Kimutatták, hogy a túlzott tápanyagbevitel egyik oka pont az, hogy a szervezetben nagy hiány van valamely hasznos anyagból, például cinkből, amit a kivi nagy mennyiségben tartalmaz.

Még gyorsabban fogyhatsz

Egy, vagy legfeljebb két alkalommal hetente végezhetünk kivi diétas napot, napokat. Ez azt jelenti, hogy a nap folyamán elfogyasztunk 6 kivit és megiszunk másfél liter alacsony zsírtartalmú kefirt vagy kevésbé édes joghurtot. A diéta ideje alatt az emésztőrendszer pihen és közben a bélrendszer megtisztulhat. Ennek a csodás diétának köszönhetően mindössze egyetlen nap alatt lefogyatsz akár két kilogrammot is!

A diétás napokon ihatsz különféle koktélokat, mint például kefir és pürésített kivi-, narancs-, vagy bogyósgyümölcs-koktélokat. Ezzel az étrendedet is kissé változatosabbá teszed és persze a diéta is könnyebb, ha olyasmit ehet az ember, ami finom is, főleg akkor, ha a fogyókúra hatékonysága ugyanúgy fennmarad.

via Rúzs

Cikk

Hirmagazin.eu