Home Főhírek Belföldi hírek 14 dolog, amit divatossá akartak tenni, de pont fordítva sikerült

14 dolog, amit divatossá akartak tenni, de pont fordítva sikerült

divat tervezes fail 7

Vannak olyan ruhadarabok és kiegészítők, amiken azonnal látszik, hogy csak azért készítették, hogy a viselőjük felhívja magára a figyelmet.

Megszoktuk már és pontosan tudjuk jól, hogy ezeknek is megvan a maguk célközönsége, ám néha a tervezők annyira szabadjára engedik a fantáziájukat, hogy az már szinte hihetetlen.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Épp úgy, mint a most következő 14 ruhadarab esetében, amik nem hogy nem tűnnek divatosnak, de több kérdést is hagynak maguk után, mint választ.

1 Sapka-paróka

Divat tervezés fail 1
jjba_cursed

 

2 Dinoszaurusz pulcsi

_misha

3 Üzleti Crocs

audummy

 

4 Kabát plüssmacikkal

Querra

 

5 Mindig is arra vágytál, hogy olyan legyen a cipőd, mint aki sárba lépett? Akkor eljött a te időd

reddit

6 Farmerrajongóknak.

anusticl

 

7 És azoknak, akik nem szeretik a farmert.

BlueChainsawMan

liked

Hirmagazin.eu

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version