Home Főhírek Külföld 120 db aranytömböt küldött egy jótevő a Nemzetközi Vöröskereszt Szolgálatnak.., soha nem...

120 db aranytömböt küldött egy jótevő a Nemzetközi Vöröskereszt Szolgálatnak.., soha nem tudtuk meg, ki volt Ő..

604044f9c2b3441b8d48b57c109076a6
Képünk illusztráció / Fotó: Pixabay

Az ügyészség döntött arról, ki kaphatja meg.

Képünk illusztráció / Fotó: Pixabay

A csomag tulajdonosát nem sikerült fellelni, annak ellenére, hogy még a helyi újságban feladott hirdetésben is igyekeztek a nyomára bukkanni. Mivel a nyomozók nem találtak arra utaló jelet, hogy a hatalmas értékű kincs bűncselekményhez kapcsolódna, a luzerni ügyészség most lezárta az ügyet, és átadta a csomagot a címzettjének. A Vöröskereszt a hétvégén jelezte, hogy értékesítik az aranyat.

A kapott adomány jelentősen hozzájárul a Vöröskereszt globális műveleteinek finanszírozásához, amelyek célja a háború és erőszak által sújtott legsebezhetőbb emberek védelme és megsegítése

– mondta el a szervezet szóvivője a svájci rádiónak.

Nemzetközi Vöröskereszt régóta finanszírozási gondokkal küzd, genfi központjuk májusban azt közölte, hogy mintegy 1800 alkalmazottjától kénytelen megválni, a 350 irodából pedig 26-ot bezárnak.

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version