Home Főhírek Bűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó 100 kilós bombát találtak Szőnyben, húsz lakónak kellett elhagynia otthonát

100 kilós bombát találtak Szőnyben, húsz lakónak kellett elhagynia otthonát

bomba, kemma
bomba, A 100 kilogrammos bombát délután elszállították Forrás: 24 Óra Fotós: Körtvélyfáy Dina

A rendőrök még csütörtök délelőtt lezárták az érintett szakaszt, autósokat és gyalogosokat sem engedtek a műveleti területre.

Míg a tűzszerészek dolgoztak, a közelben lakókat a rendőrök arra szólították fel, hagyják el lakóhelyüket, mindez majdnem húsz embert érintett.

A helyiek nem tűntek ijedtnek az akciók ideje alatt, jó hangulatban társalogtak, viccelődtek.

A legfrissebb hírek itt!

A második világháborús szovjet bombának a gyújtószerkezetét a tűzszerészek a helyszínen kiszerelték, biztonságossá tették, majd délután elszállították, hogy a későbbiekben megsemmisítsék.

A bombát elszállították!

Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.
Exit mobile version